A “Mother Nature” projekt egy stratégiai partnerség hét európai szervezet között. Célunk hogy segítsük az édesanyákat az anyaság személyiség átalakító folyamatában. Célunk továbbá az anyukákat segítő szakemberek munkájának támogatása, a Mother Nature természeti és művészeti tanulási eszközöket felhasználó módszertan átadásával.

 
MN tribal logos
 

HISSZÜK, HOGY AZ ANYASÁG, FŐLEG AZ ELSŐ ÉVEKBEN EGY KIVÉTELES SZEMÉLYISÉG FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGEKKEL TELI IDŐSZAK

Mély változásokon megyünk keresztül, kihívások sorával találkozunk, megtanuljuk integrálni ezeket, átalakulunk, fejlődünk. Új készségeket sajátítunk el, és megerősödünk bennük, úgynevezett “finom készségeket”: úgy mint problémamegoldás, empátia, menedzselés és még sok egyéb.

AZ ANYASÁG EGY INFORMÁLIS TANULÁSI FOLYAMAT

A Mother Nature projekt természeti és művészeti eszközöket felhasználó önismereti tanulási program célja, hogy segítse az anyáknak ennek az időszaknak minél teljesebb megélésével, kapcsolódni a megváltozott belső világukhoz és külső körülményeikhez

Mother Nature addresses

A MOTHER NATURE PROJEKT CÉCSOPORTJAI

SZAKEMBEREK

Anyukákat segítő szakembereknek kínálunk képzési lehetőséget a Mother Nature természeti és művészeti tanulási eszközöket felhasználó önismereti tanulási folyamatot támogató módszertan és képzési csomag átadásával.

anyák

Támogatást adunk az anyaság által megélt személyes átalakulás feldolgozásához, hogy felismerjék új készségeiket és életcéljaikat és azokat képesek legyenek megvalósítani. Konkrét képzési csomag keretében lehetőséget adunk kortárs önsegítő csoportok indításához és vezetéséhez.

Mother Nature training course

MOTHER NATURE ÖNISMERETI KÉPZÉS

CSATLAKOZZ AZ ELSŐ MOTHER NATURE KÉPZÉSHEZ, 2018 JÚNIUS 26-JÚLIUS 1 KÖZÖTT, TERÉNYBEN

Erre az 5 napos nemzetközi felnőttképzési kurzusra 0-3 éves kisgyermekek anyukáit várjuk. Különleges lehetőség arra, hogy találkozz Európa 5 országából érkező anyukákkal.

A képzésre a jelentkezés lezárult. Az alábbi üzenet elküldésével léphetsz velünk kapcsolatba, és itt iratkozhatsz fel ha hírt szeretnél kapni a jövőbeni eseményekről.

írj nekünk

Név *
Név
Privát *
Szeretnék hírt kapni a Mother Nature projekt következő eseményeiről és képzéseiről